Üniversitemiz Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrencilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü koordinasyonuyla verilen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerine bir yenisi daha eklendi.

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Çalışanların İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul Ve Esasları Hakkında Yönetmelik gereğince "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi"ni tamamlamaları yasal zorunluluk olan Üniversitemizin çeşitli birimlerinde kısmi zamanlı çalışan 374 öğrencimize, ilgili eğitim, 26 Aralık 2019 Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi B Salonunda verildi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesinde görevli Dr. Öğr. Üyesi Hasan TETİKER, Kavaklıdere Şehit Mustafa Alper Meslek Yüksekokulunda görevli Öğr. Gör. Özgün VATANSEVER ve Öğr. Gör. Sultan KINCAL tarafından verilen toplam 8 saatlik eğitime öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Son Güncelleme Tarihi : 02.01.2020 15:51 Okunma Sayısı : 1119