Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Sürekli İşçi ve Toplum Yararına Program Kapsamında Çalışan Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğünün Sürekli İşçi kadrosunda ve Toplum Yararına Program kapsamında çalışan personeline Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğünce 25-26 Temmuz 2019 tarihlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurdan SARAÇ, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hasan TETİKER ve  İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatör Yardımcısı Kavaklıdere Şehit Mustafa Alper Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Yasin PELİT tarafından verilen eğitimi tamamlayan katılımcılar Eğitim Sertifikası almaya hak kazandılar.

3.01.2020 Okunma Sayısı : 1292

Son Duyurular