Kampüs İçi Rekreasyon Alanı Öneri Anketi

Rekreasyon Alanı Projesi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kötekli Kampüs içinde öğrencilerin serbest zamanlarını eğlenceli ve aktif bir şekilde değerlendirmeleri amacıy|a "Üniversite Öğrencilerinin Kampüs içinde Serbest Zaman Tatmin Düzeylerinin İncelenmesi" başlıklı kabul edilen proje kapsamında "Rekreasyon Alanı" yapılması planlanmaktadır. Rekreasyon alanında açık alan macera, heyecan ve eğlence amaçlı oyun aletleri (Tırmanma, teleferik vb.), spor aletleri, ip ve denge parkurları, paten pisti, kamelyalar, bisiklet yolu, mini golf, canlı langırt, streetball sahası vb. a|anlar ve aletler yer alacaktır.

Önerilen Alanlar :

1) Spor Bilimleri Fakültesinin Karşısındaki alan

2) Mühendislik Fakültesinin Karşısındaki Alan

Rekreasyon Alanının kampüs içinde nereye yapılması konusunda hazırlanan anket formuna

Öğrenciler :   Öğrenci Bilgi Sistemi içerisinde FORM İŞLEMLERİ -> ANKETLER menüsünden,

Personeller : anket.mu.edu.tr adresinden  ulaşılabilir

22.01.2018 - 09.02.2018 tarihleri arasında anketi doldurabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 24.01.2018 17:17:08 Okunma Sayısı : 8113